,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Renovering av kontor i Paris

På 60 rue du Faubourg Poissonnière i Paris har Asgard-koncernens varumärke för fastighetsdrift - Jöro - förvandlat sina kontorslokaler. Den nyligen genomförda renoveringen, som leddes av de kreativa personerna på Jöro Studio, innebar en modernisering av en klassisk Haussmann-byggnad.

Kontoren behövde uppfylla moderna affärsbehov vilket resulterade i öppna och moderna arbetsytor, mötesrum och telefonbås. 562 kvm Woodura Planks 3.0 i färgen Natural och plankstorlek L installerades.

"Vi erbjuder flexibla kontor med tjänster, Jöro Office, och vi riktar oss till företag som söker flexibilitet och attraktiva lokaler", säger Bérénice Carrey, Head of Marketing & Communications på Jöro. "Vår önskan är att skapa hybrida och inspirerande platser där man mår bra och känner sig som hemma."

"Vi strävar efter att skapa arbetsplatser som är utformade som verkliga platser att leva och dela på, så att varje företag kan dra nytta av skräddarsydda kontor och koncentrera sig på sin egen verksamhet."
Bérénice Carrey

Från PVC till trägolv

Jöro Poissonnières kontor var ursprungligen utrustat med PVC-golv, ett vanligt inslag i många kontorslokaler förr i tiden. "Målet var att förbättra den befintliga konstruktionen för att återställa dess prestige genom att byta ut golvet mot ett robust trägolv som är särskilt lämpat för kontorsbruk", säger Leslie Triquet, arkitekt på Jöro Studio.

Woodura Planks 3.0 valdes eftersom de är särskilt utformade för att vara mer hållbara. "Golvet tillverkas i Europa med hållbara metoder, där man använder träavfall för att skapa en tät och hållbar produkt", säger Leslie Triquet.

"Golvet har en anmärkningsvärd hållbarhet för ett kontorsutrymme och överträffar standarderna för traditionella parkettgolv."
Leslie Triquet

Det här projektet har resulterat i flexibla, avancerade arbetsytor som passar det föränderliga stadslandskapet, och renoveringen av Jöro Poissonnière är ett exempel på hur genomtänkt design och hållbara metoder kan förvandla kontorslokaler till moderna, inspirerande miljöer.

Responsen? 

"Vi är mycket nöjda med resultatet eftersom golvets utseende är mycket naturligt och uppfyller perfekt våra krav när det gäller färger, underhåll och hållbarhet", säger Leslie Triquet. "Ur golvinstallatörernas synvinkel visade sig installationen vara mycket enkel, utan några särskilda svårigheter."

Resultatet är ett kontor som kombinerar hållbarhet med elegans och som framhäver Haussmann-byggnadens naturliga skönhet. Samtidigt som golvet uppfyller de estetiska och funktionella kraven är det i linje med Jöros engagemang för hållbarhet och design.

Relaterade produkter

Woodura Planks KVARNBY 3.0 XL

Woodura Planks KVARNBY 3.0 L

Woodura Planks KVARNBY 3.0 XXL