,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Modern elegans hos Ligne Roset och Cinna

Vi dyker ner i en värld av modern design och hållbarhet med Eric Rennesson, VD på Ligne Roset och Cinna i Frankrike. Eric diskuterar partnerskapet med Bjelin France och valet av det härdade trägolvet NORRLIA 3.0 XXL i deras showrooms.

 

Ett partnerskap baserat på gemensamma värderingar

Atmosfären i Ligne Roset och Cinna utstrålar elegans, men dessa showrooms är mer än bara butikslokaler med olika inredning, belysning och färg. Ligne Roset och Cinnas showrooms är i grunden noggrant utvalda upplevelser, så när David Sarcinella, VD på Bjelin France, träffade Eric Rennesson insåg de att de delade liknande värderingar och bestämde sig för att samarbeta.

Om det nya härdade trägolvet säger Eric: "Kvaliteten på Bjelins golv motsvarade exakt de värden som varumärkena Ligne Roset och Cinna har, särskilt när det gäller miljövärden, genom dess tekniska egenskaper, hållbarhet och estetiska tilltal."
Ligne Roset och Cinna showroom i Saint-Germain-des-Prés, Paris.

NORRLIA blev vinnaren

Hur tog Bjelins härdade trägolv NORRLIA – med sin naturliga och avskalade stil – sig in i dessa exklusiva showrooms? Eric säger: "Vi insåg att NORRLIA-golvet är en designprodukt som passar perfekt till atmosfären i våra showrooms och de produkter vi visar upp. Den naturliga ytan framhäver möblerna och matchar alla typer av färgsättning."

Det estetiska intrycket, i kombination med de hållbara egenskaperna, hjälpte Eric att fatta beslutet. "Under mina diskussioner med David förklarade han den nya tekniken som gör att vi kan använda en minimal mängd trä från ekologiskt förvaltade skogar som också ger god stabilitet över tid, styrka och, tack vare plankornas bredd och längd, ett attraktivt utseende."

"Den ljusa ytan och golvplankornas bredd och längd bidrar till ett modernt utseende samtidigt som träets värme bevaras."

Smidigt underhåll

Eric berömmer också den enkla skötseln av golvet: "Den proffsiga mattlackerade ytan är perfekt lämpad för kommersiella utrymmen. Hittills har detta golv installerats i flera showrooms, och vi är mycket nöjda med både hållbarheten och det enkla underhållet."

Han betonar också vikten av att använda material som håller länge. "Det gör vi även med de komponenter som vi använder för att tillverka våra möbler. Våra produkter håller över tid, vilket innebär att de inte behöver förnyas snabbt och därmed är bättre för miljön."

Positiva reaktioner från kunder

Kundernas feedback är viktig och Eric delar gärna med sig: "Varje gång vi har skapat ett utrymme med det här golvet har våra kunder blivit förförda av butikens nya utseende. Och vi har ofta fått positiva kommentarer om kvaliteten på det nya golvet."

Partnerskapet mellan Ligne Roset/Cinna och Bjelin France visar på en framgångsrik fusion av modern elegans och hållbarhet. NORRLIA passar sömlöst in och har blivit en del av upplevelsen i showroomet.

En unik utställning med Bjelin i showroomet under Paris Design Week.

Relaterade produkter

Woodura Planks LARVIK 3.0 XXL

Woodura Planks LARVIK 3.0 XL