,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Energi möter hållbarhet i denna yogastudio

Solis Movement , en hot yoga- och pilatesstudio i Toronto, Kanada, har installerat 465 kvm Woodura Planks 3.0. Det renoverade utrymmet utstrålar en unik energi, "där flödet är lite snabbare och energin lite starkare".

Med över 200 medlemmar som deltar i de många olika klasserna varje dag handlade valet av golv om hållbarhet. Hög gångtrafik och olika fysiska aktiviteter kan slita hårt på golvet, så det var viktigt att säkerställa lång livslängd och praktiska egenskaper. Det härdade ekgolvet DALEN blev den bästa kandidaten med sin pulvervita yta och överlägsna ytebehandling pro matt lack.

"Vi behövde en produkt som kunde stå emot den tunga användningen av studion och samtidigt ge det naturliga utseendet och värmen hos äkta trä."

"Det naturliga valet var att förbättra utrymmet med hälsosamma, naturliga och hållbara material, så vi behövde inte leta mycket längre än till Bjelins härdade trägolv, Woodura Planks 3.0", säger Lisa Parise, grundare av Materialize, Inc, ett inredningsföretag som köper in hållbara material av högsta kvalitet.

"Med de mest fantastiska medlemmarna ville Solis ge dem det bästa av det bästa när det gällde att renovera studion".

Valet av plankstorleken Medium skapar en mer intim känsla än bredare plankor. Det ljusa och luftiga utrymmet är välkomnande samtidigt som ekgolvet tillför ett varm känsla. Det här golvet är ett bekvämt och slitstarkt val med en modern touch.

Renoveringen av lokalerna innebar också en utökning med ett nytt toppmodernt reformerrum. "Det här är inte bara en vanlig yogastudio", säger Lisa Parise. "Solis kombinerar övningar från yoga, pilates och HIIT i alla sina klasser för att få en optimal träning varje gång."

Relaterade produkter

Woodura Planks DALEN 3.0 M

Woodura Planks DALEN 3.0 S