,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Arkitekten Jonas Risborn valde Bjelins Woodura Planks 3.0 när han renoverade sitt eget hem.

Den välkände arkitekten Jonas Risborn från Andersson Keller  har lett en mängd olika projekt under sin karriär. Nyligen tog han med sig sitt arbete hem - bokstavligen – när han valde Bjelins Woodura Planks 3.0 för en personlig renovering.

Jonas har använt Bjelin-golv i många projekt, allt från små renoveringar till större flerbostadshus. När han renoverade sitt eget hem vände han sig till Bjelins härdade trägolv. "Jag letade efter ett golv som skulle fungera bra tillsammans med vår köksö, som är husets mittpunkt", förklarar Jonas

"Jag ville ha ett golv som såg ut som obehandlad, färsk ek men som också var budgetvänligt. Det är svårt att hitta ett golv med det utseendet till ett så bra pris."

En professionell designmetod

Hans inredningsstil hemma är "modern men tidlös" och blandar samtida trender med klassiska möbler, särskilt danska designföremål. På frågan om hur LOSHULT 3.0 XL i Misty White passar in i den här estetiken säger Jonas: "Golvet kompletterar både vår nya inredning och våra befintliga möbler. Det känns sammanhängande."

Som arkitekt betonar Jonas att valet av rätt golv handlar om den övergripande estetiken. "Det är sällan jag börjar med golvet", säger han. "Istället matchar jag det med inredningen, väggar och tak. Det är en viktig del av hela atmosfären." I sitt hem valde Jonas LOSHULTs rena Select-sortering. "Utseendet, finishen och typen av lack är avgörande för den övergripande känslan."

Jonas installerade golvet själv och uppskattade att processen var så enkel. "Installationen var problemfri", säger han.

Slutresultatet

"Vi är mycket nöjda med golvet", säger Jonas. "Det bästa är utseendet - pro mattlacken ger ett ljust, obehandlat utseende utan att det känns konstgjort." För Jonas har det härdade trägolvet i Misty White skapat en "varm och välkomnande känsla" i hans hem och passar perfekt in i hans moderna men ändå tidlösa inredningsvision.

Relaterade produkter

Woodura Planks LOSHULT 3.0 XL