,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Ett stilfullt och funktionellt hem

Emma Gullström och Joseph Eriksson renoverade nyligen sin lägenhet och installerade Bjelins HÖJA 3.0 XXL-golv. Målet var att skapa ett hem för hela familjen, där de sociala ytorna står i fokus, särskilt köket.

"Visionen var ett barnvänligt hem som inte känns barnsligt", säger Emma. "Design och stil var också viktigt för oss." För att uppnå detta valde de ett sammanhängande, hållbart och snyggt golv som sträcker sig genom alla rum och ger lägenheten en större känsla.

"Barnen vill alltid vara där vi är, så att ha utrymme och möjligheter till lek var mycket viktigt i både kök och vardagsrum."

Paret hade installerat Bjelin-golv tidigare och gillade det, så de bestämde sig för att välja det igen. "Vi var supernöjda med vårt Bjelin-golv i vår förra lägenhet", säger Joseph. "Det var nog det som vi saknade mest när vi bestämde oss för att flytta. Lyckligtvis fick vi möjlighet att installera Bjelin-golv även i vår nya lägenhet."

Trots att de tidigare valt ett fiskbensmönster valde de den här gången de breda Woodura Planks 3.0, HÖJA. När de besökte utställningslokalen blev de genast förälskade i XXL- planken. "Med tanke på att vår nuvarande lägenhet har så många udda vinklar tyckte vi att de breda plankorna skulle passa bättre in i den övergripande designen", förklarar Emma.

"De breda plankorna ger en modern känsla som passar oss."

Nytt mönster, samma färg

Paret valde ett nytt mönster den här gången men valde samma färg, Misty White. Emma och Joseph tycker att den matchar deras stil med varmare nyanser. "Det ger en inbjudande och autentisk känsla", säger Emma. "Den borstade ytan ger också en rustik touch som är tidlös."

Även om de själva installerade det tidigare golvet - något som de tyckte var "en rolig och givande process" - lade de ut hela renoveringen på entreprenad den här gången. Hållbarhet var en nyckelfaktor för dem. "Vi vill ha ett slitstarkt golv som kan hålla i generationer och som är tillverkat på ett hållbart sätt", säger Joseph.

Emma och Joseph är mycket nöjda med resultatet. "Vi kunde inte vara mer nöjda", säger Emma. "Det kompletterar lägenheten och vår stil på ett så bra sätt." De uppskattar särskilt att ha ett snyggt golv som är tillräckligt slitstarkt för att passa deras livsstil med två livliga barn.

Relaterade produkter

Woodura Planks HÖJA 3.0 XXL

Woodura Planks HÖJA 3.0 XL